Ett urval av hemsidor vi gjort


Ullasjö Hundpensionat
Ett litet personligt hundpensionat utanför Borås som nyöppnat och önskade en ny hemsida och logo. Några foton på interiören från ägaren, övriga för illustration stod jag för liksom layout och logo.  Supportavtal ingår.

https://www.ullasjohundpensionat.com/

Anna Z Samtalsterapi  

Erbjuder samtalsterapi och friskvård inom KBT & ACT, stödsamtal, mindfulness/compassion, guidade meditationer, bild samt Reiki healing. ACT benäms även som "den tredje vågen" och därav blev det övergripande temat för sidan hav och vågor. Foton i huvudsak från ägaren, video på första sidan stod jag för. Jag gjorde logon baserad på en av de tavlor som ägaren, som även är konstnär, gjort. Flöde från facebook och instagram ingår. Supportavtal ingår.
https://www.anna-z.se 

Rönnliden Psykoterapi & Handledning AB
Erbjuder psykoterapi samt handledning för psykoterapeuter och i omvårdnad.  De önskade en enkel sida som presenterar verksamheten och med tema enligt företagsnamnet.  Jag använde tilltalande foton på rönn som även återfinns i den logo jag tog fram.  Jag sköter uppdateringar.
https://ronnlidenpsykoterapiohandledningab.se

Oss Emellan AB
Erbjuder samtalsterapi och ville ha en ny uppdaterad hemsida som skulle vara varm och inbjudande för deras klienter. Enkla sidor som förklarar vilka tjänster som erbjuds och kontaktmöjligheter. Jag sköter uppdateringar. 
https://ossemellan.info

Goldmoore´s kennel

hade en tidigare hemsida de inte var nöjda med. De fick en helt ny i wordpress/Divi där deras hundar kommer bättre till sin rätt. Jag sköter fortsatta uppdateringar och det tekniska underhållet.

https://goldmoore.com

LA Unique AB


erbjuder MediYoga, Mindfulness och Stresshantering till företag och privatpersoner och önskade en hemsida. Video på förstasidan, blogg, nyhetsbrev, instagramflöde m m.

Webbmaster.

https://www.launique.se

Valid Coaching

erbjuder coaching, mentorsamtal och föreläsningar och önskade en hemsida.
Video på första sidan i dator, flöde från facebooksida.

Webbmaster.
https://validcoaching.se

Kennel Art-Wave´s

föder upp tre olika raser och behövde ny struktur och ny lauout på sin hemsida.  Ca 75 sidor. 
Webbmaster.

https://www.artwaves.se/

Carin Pleininger - My art of light

Jag har fått förtroendet att göra den färgstarka ljuskonstnären Carin Pleiningers helt nya hemsida. 

Webbmaster.

https://carinpleininger.se/

Kennel Okej´s

Kenneln ville ha en ny responsiv hemsida med det viktigaste på max 5 sidor. Vi flyttade material från den gamla, behöll en del av den gamla layouten men gjorde den mer tilltalande och lättöverskådlig.  

Webbmaster.
https://www.okejs.se

Cocker Spanielklubben 

Klubben ville byta till  ny design och ny responsiv teknik. Vi gjorde helt ny layout och struktur samt inkluderade nyhetsblogg. De ca 50 sidorna gick online i juli 2018 och är skapad i Wordpress med tema Divi från Elegant Themes. Vi är webbmaster och står för löpande uppdateringar.

https://cockerklubben.com

" Cockerspanielklubben har fått en ny hemsida. Det är Eva Frisk "Luckyhouse" som har bistått oss och är vår nya webbmaster. Eva har snabbt och kunnigt satt sig in i Cockerspanielklubbens behov och kultur. Hon har på ett snabbt och kunnigt sätt presenterat ett förslag till hemsida som klubben, efter vissa justeringar, är mycket tillfredsställd med. Det är ett stort nöje att samarbeta med Eva Frisk."
Lennart Ståhle, ordförande Cocker Spanielklubben

Kennel Beeline 40 års jubileum
Inkluderar evenemangshantering.

https://eva9810.wixsite.com/beeline

Bonnets kennel hemsida  

Kennelsida. Webbmaster.

 https://www.bonnetskennel.se


www.wssk.se 

Welsh Springerspanielklubben ville ha en ny, responsiv hemsida. Vi flyttade  innehållet i den tidigare sidan, skapade ny struktur och layout för ca 45 sidor. En nyhetsblogg i wordpress adderades www.nyhetsblogg.wssk.se  och vi  är webmaster och står för löpande support och uppdateringar.  


Det är en stor glädje för oss att vi i WSSK har fått Eva Frisk som ny webbmaster. Vår hemsida har fått ett nytt fräscht utseende och tiden för uppdateringar har kortats ner till ett minimum. Därför vill jag å det varmaste rekommendera Eva  såväl som byggare av hemsidor som  i funktionen som webbadmin."

Lilian Jonsson, ordförande WSSK


Svenskt Näringsliv Skåne ville ha hjälp med sin adventskalender 2017 på facebook . Vi grävde i deras artikelarkiv och tog fram copy.


Hemsida för Stall Viatorp www.stallviatorp.se  
Inklusive blogg i wordpress. De flesta foton har vi tagit.


Hemsida för kennel Beeline www.kennelbeeline.se

Skapad i wordpress med tema Elegant Themes Divi. Responsiv med bildspel, fotogallerier, videos, blogg m m.  Vi har tagit i stort sett alla foton.


Vår egen hemsida för Luckyhouse som du besöker just nu.
Enkelt innehåll.