Ett urval av hemsidor jag gjort


Baggbo Lamm
Ett företag som erbjuder svenska skinn och fårfällar samt hantverk av ull i Skåne.  Försäljning tidigare i huvudsak på marknader men nu har vi byggt en modern hemsida med webshop.
Tema Divi, Woo Commerce. Supportavtal ingår.

https://baggbolamm.se/

PT Emma Björklund
Nystartad företagare som önskade en hemsida för sin verksamhet som personlig tränare och kostrådgivare. Mycket aktiv på Instagram där flertalet foton hämtades ifrån och självfallet finns även flöde från insta på första sidan. Tema Divi, supportavtal ingår.

https://pteammabjorklund.sehttps://pteammabjorklund.se

Westdreams kennel

Hade sin tidigare sida i wordpress men med ett tema som inte kunde uppdateras så hela sidan kraschade. Det blev mycket arbete med att försöka rädda det som gick och att flytta om till tema Divi. En del funktioner som t ex tidigare fotogallerier har lämnats kvar i ursprungligt skick men nu ska ägaren ha en sida som är hållbar på sikt. 
https://westdreams.se 

Schildts i Åstorp
Schildts erbjuder överlåtelsebesiktningar och mätningar av fastigheter. De hade en mycket gammal sida som inte var användarvänlig och som genererade spam genom formulär utan säkerhet. Här blev det en helt ny sida i Wordpress med tema Divi som är mer modern och även säkrare. Supportavtal ingår.

https://schildts.se/

Indigoklubben
En klubb för entusiaster som har Indigobilar. En sida jag inte byggt utan tagit över. Vissa justeringar och tillägg gjorda samt supportavtal.
https://indigoklubben.se/

Turtle Dove´s kennel
De hade en sida i ett gammalt tema i Wordpress där inget var uppdaterat sedan 2015. Nu har de en ny med tema Divi där en del material i form av bilder kunde återanvändas. Mer modernt, överskådligt och responsivt innehåll så att den fungerar även i mobil.  Supportavtal ingår.
https://turtledoves.se 

Eldrekraft - För ett bättre liv hela livet
Föreningen Eldrekraft är en ideell förening som vänder sig till äldreboenden och hemtjänstorganisationer som till utveckla sitt arbetssätt inom vård och omsorg, speciellt för äldre. På hemsidan presenteras deras verksamhet. Jag fick förtroendet att göra deras hemsida inkl supportavtal.
https://eldrekraft.se

Veterinär Elmér - veterinär där du är

En ny hemveterinär i Skåne som startat upp sin verksamhet och behövde en hemsida för att nå ut till sina kunder. Jag har gjort layout samt logo och bidragit med samtliga illustrationer förutom de personliga. En blogg och flera formulär samt flöde från Instagram. Supportavtal för tekniskt underhåll samt vissa uppdateringar är tecknat.
https://veterinarelmer.se

Ullasjö Hundpensionat
Ett litet personligt hundpensionat utanför Borås som nyöppnat och önskade en ny hemsida och logo. Några foton på interiören från ägaren, övriga för illustration stod jag för liksom layout och logo.  Supportavtal ingår.

https://www.ullasjohundpensionat.com/

Föreningen Englanätet
En förening för kvinnor som är egna företagare i Ängelholm med omnejd. Jag har inte byggt sidan från start men har övertagit den och uppdaterat layouten något och sköter löpande uppdateringar och tekniskt underhåll.

https://englanatet.se 

Anna Z Samtalsterapi  

Erbjuder samtalsterapi och friskvård inom KBT & ACT, stödsamtal, mindfulness/compassion, guidade meditationer, bild samt Reiki healing. ACT benäms även som "den tredje vågen" och därav blev det övergripande temat för sidan hav och vågor. Foton i huvudsak från ägaren, video på första sidan stod jag för. Jag gjorde logon baserad på en av de tavlor som ägaren, som även är konstnär, gjort. Flöde från facebook och instagram ingår. Supportavtal ingår.
https://www.anna-z.se 

Rönnliden Psykoterapi & Handledning AB
Erbjuder psykoterapi samt handledning för psykoterapeuter och i omvårdnad.  De önskade en enkel sida som presenterar verksamheten och med tema enligt företagsnamnet.  Jag använde tilltalande foton på rönn som även återfinns i den logo jag tog fram.  Jag sköter uppdateringar.
https://ronnlidenpsykoterapiohandledningab.se

Oss Emellan AB
Erbjuder samtalsterapi och ville ha en ny uppdaterad hemsida som skulle vara varm och inbjudande för deras klienter. Enkla sidor som förklarar vilka tjänster som erbjuds och kontaktmöjligheter. Jag sköter uppdateringar. 
https://ossemellan.info

Goldmoore´s kennel

hade en tidigare hemsida de inte var nöjda med. De fick en helt ny i wordpress/Divi där deras hundar kommer bättre till sin rätt. Jag sköter fortsatta uppdateringar och det tekniska underhållet.

https://goldmoore.com

LA Unique AB


erbjuder MediYoga, Mindfulness och Stresshantering till företag och privatpersoner och önskade en hemsida. Video på förstasidan, blogg, nyhetsbrev, instagramflöde m m.

Webbmaster.

https://www.launique.se

Valid Coaching

erbjuder coaching, mentorsamtal och föreläsningar och önskade en hemsida.
Video på första sidan i dator, flöde från facebooksida.

Webbmaster.
https://validcoaching.se

"När jag skulle skapa min hemsida anlitade jag Eva. Redan vid första mötet visade hon sin kompetens genom att föreslå olika färger, loggor, struktur mm. 

Under de år vi har samarbetat är det Eva som kommit med förbättringsförslag och gett mig feed back på vad jag ska tänka på ang foto, film, inlägg mm på min hemsida.   Eva är snabb att göra ändringar när jag har en ny text, foto, föreläsning mm som jag vill ha upp på hemsidan. Hon är också Alltid serviceminded och professionell. Jag känner att Eva bryr sig om mig som kund."
Marianne Björklund Persson

Kennel Art-Wave´s

föder upp tre olika raser och behövde ny struktur och ny lauout på sin hemsida.  Ca 75 sidor. 
Webbmaster.

https://www.artwaves.se/

Carin Pleininger - My art of light

Jag har fått förtroendet att göra den färgstarka ljuskonstnären Carin Pleiningers helt nya hemsida. 

Webbmaster.

https://carinpleininger.se/

Kennel Okej´s

Kenneln ville ha en ny responsiv hemsida med det viktigaste på max 5 sidor. Vi flyttade material från den gamla, behöll en del av den gamla layouten men gjorde den mer tilltalande och lättöverskådlig.  

Webbmaster.
https://www.okejs.se

Cocker Spanielklubben 

Klubben ville byta till  ny design och ny responsiv teknik. Vi gjorde helt ny layout och struktur samt inkluderade nyhetsblogg. De ca 50 sidorna gick online i juli 2018 och är skapad i Wordpress med tema Divi från Elegant Themes. Vi är webbmaster och står för löpande uppdateringar.

https://cockerklubben.com

" Cockerspanielklubben har fått en ny hemsida. Det är Eva Frisk "Luckyhouse" som har bistått oss och är vår nya webbmaster. Eva har snabbt och kunnigt satt sig in i Cockerspanielklubbens behov och kultur. Hon har på ett snabbt och kunnigt sätt presenterat ett förslag till hemsida som klubben, efter vissa justeringar, är mycket tillfredsställd med. Det är ett stort nöje att samarbeta med Eva Frisk."
Lennart Ståhle, ordförande Cocker Spanielklubben

Kennel Beeline 40 års jubileum
Inkluderar evenemangshantering.

https://eva9810.wixsite.com/beeline

Bonnets kennel hemsida  

Kennelsida. Webbmaster.

 https://www.bonnetskennel.se


www.wssk.se 

Welsh Springerspanielklubben ville ha en ny, responsiv hemsida. Vi flyttade  innehållet i den tidigare sidan, skapade ny struktur och layout för ca 45 sidor. En nyhetsblogg i wordpress adderades www.nyhetsblogg.wssk.se  och vi  är webmaster och står för löpande support och uppdateringar.  


Det är en stor glädje för oss att vi i WSSK har fått Eva Frisk som ny webbmaster. Vår hemsida har fått ett nytt fräscht utseende och tiden för uppdateringar har kortats ner till ett minimum. Därför vill jag å det varmaste rekommendera Eva  såväl som byggare av hemsidor som  i funktionen som webbadmin."

Lilian Jonsson, ordförande WSSK


Svenskt Näringsliv Skåne ville ha hjälp med sin adventskalender 2017 på facebook . Vi grävde i deras artikelarkiv och tog fram copy.


Hemsida för Stall Viatorp www.stallviatorp.se  
Inklusive blogg i wordpress. De flesta foton har vi tagit.


Hemsida för kennel Beeline www.kennelbeeline.se

Skapad i wordpress med tema Elegant Themes Divi. Responsiv med bildspel, fotogallerier, videos, blogg m m.  Vi har tagit i stort sett alla foton.


Vår egen hemsida för Luckyhouse som du besöker just nu.
Enkelt innehåll.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.