Webbsidor

En bra hemsida är själva navet i all kommunikation till dina kunder/medlemmar. Den har den fördelen att du äger plattformen själv och du styr helt över innehållet. Många småföretagare liksom organisationer och föreningar har ofta ont om tid och kanske inte full kunskap om hur man hänger med i den senaste tekniken och utvecklingen. Där hoppas vi Luckyhouse kan få vara din partner! 

Hemsidor har funnits ganska länge nu och vare sig du har en sedan tidigare eller funderar på att skaffa en helt ny är det viktigt att veta att ca 87 procent av svenskarna (källa: Internet och svenskarna 2019) är på internet via sin mobil eller surfplatta. Det innebär att din hemsida måste vara vad man kallar responsiv, det vill säga den ska ändra format efter om besökaren finns vid en dator eller mobilt. Har du inte en responsiv hemsida rekommenderar vi att du byter teknik, risken är annars att besökare tröttnar på att klicka sig fram på din sida då de inte ser allt innehåll och får klicka och dra mycket.

Vi har olika lösningar beroende på ditt behov och din bransch. Du kanske bara vill ha en enkel landningssida med den viktigaste informationen och länkar vidare till din facebooksida där du kommunicerar med besökarna? Kanske vill du att det ska gå att göra bokningar på hemsidan, är det viktigt för dig att få besök ska det självfallet finnas klickbar karta mm, du kanske genom bilder eller video vill visa upp dina produkter eller vad som hände vid ditt senaste event?  En blogg? Ja listan kan göras lång över vad en hemsida kan innehålla och det är du som sätter ribban.  Vi jobbar i:

  • Wordpress - där vi använder ett mycket flexibelt tema som heter Divi som kommer från Elegant Themes.  Läs mer om det genom att klicka på bilden! Skulle du mot förmodan ha önskemål om annat specifikt  wordpresstema går det självfallet även bra.

  • Webbhotell som t ex Surftown , Wix, One.com m fl har färdiga teman som man använder i en "sitebuilder". Det här är sidor som du relativt enkelt kan lära dig att uppdatera själv.
  • Vi ordnar så att du får eget domännamn samt abonnemang anpassat för ditt behov
  • Har du behov av foton till hemsidan kan vi hjälpa till även med fotografering
  • Fotobehandling gör vi i Adobe Pagemaker Elements
  • Självfallet får du support efter behov

Vi har två olika grundpaket som kan väljas utifrån behov.  

1. Webbsida skapad i sitebuilder

För dig som vi ha hjälp att designa och bygga upp en hemsida men som sedan kanske vill kunna göra enklare uppdatering själv. Support ingår de första 3 månaderna efter publicering. Behöver du vår hjälp vid enstaka tillfällen tillkommer timdebitering. Det går även att teckna supportavtal per månad eller år. 

2. Webbsida i wordpress/Divi

För dig som vill ha hjälp med allt från design till att bygga hemsidan men som sedan även vill att vi löpande gör såväl mer avancerande som enklare uppdateringar. Här ingår löpande supportavtal som tecknas årsvis.


Pris?

Vi arbetar med fast avtalat pris som är baserat på antal sidor och vad som ska ingå, beroende på om färdigt material finns eller ej och vilken form av support som önskas. Ta kontakt för prisförslag - vi håller garanterat mycket konkurrenskraftiga priser!


EXEMPEL på webbsidor vi gjort hittar du under Referenser.